Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 446 гости и нема членови

1Одлични резултати на нашиот пливач Андреј Стојановски:

5-то место во дисциплината 400 м. слободно

4-то место во дисциплината 400 м. мешано