Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 419 гости и нема членови

2Свечено отворање на Олимписките игри за глуви.

Македонскиот олимписки тим го посети амбасадорот на Македонија во Турција.