Агенција за млади и спорт
 
International Committee of Sports for the Deaf
 
European Deaf Sport Organization
 
ffm logo new
 
Телевизија Алсат М
 
Посетете го нашиот профил

Кој е тука

Имаме присутни 425 гости и нема членови

Домашни првенства

2Екипно државно првенство во шах по повод 3ти декември денот на инвалидите. Во организација со НСФРИМ И НСФГМ

Резултати :
1. Слепи
2. Телесни
3. Цивилни
4. Глуви

 

7Државно првенство во пинг понг на ден 26.11.2017 год. Кавадарци. Во организација на НФСРИМ И НСФГМ

Резултати жени :
1. Виолета Стаматоска - Скопје
2. Гордана Стаматоска - Скопје
3. Ангелина Гикова - Неготино
4. Маја Јовановиќ - Скопје
5. Валентина Милева - Кавадарци

Резултати мажи :
1. Ристо Гиков - Неготино
2. Павле Стаматоски - Скопје
3. Драган Зафировски - Скопје

3РЕЗУЛТАТИ ВО ПОЕДИНЕЧНА КОНКУРЕНЦИЈА

1. Садик Велиов - Штип
2. Жарко Михајловски - Кочани 
3. Шабан Алиевски - Куманово

 

 

1Започна тренажен процес со нови ученици од ЦОР „Партение Зографски“ - Скопје.

 

 

 

.

Подкатегории